preloder

SEND OSS EN MELDING

preloder

Navn (påkrevd)

preloder

E-post (påkrevd)

preloder

Subjekt

preloder

Melding

KONSEPT

Sarah Panter har et ønske om å gjøre secondhand-klær mer fristende. Ved å være selektive med hva vi tar inn i butikken, kan du som kunde alltid forvente å finne rene og pene klær som svarer til sesongene.

 

Panteløsningen vår gjør det enkelt å selge sine egne klær til butikken. Fun fact: Vi er den eneste klesbutikken i Norge som kjøper klær direkte fra kundene, med umiddelbar utbetaling. Vi kjøper klær, sko, vesker og tilbehør som er i god stand – det vil si hele og rene varer som noen andre kan få glede av. Vi setter en salgspris på det vi vil kjøpe, og gir en utbetaling på 25% av denne prisen – med én gang. Ta gjerne en titt i vår panteguide for å se hvordan det fungerer.

 

Alle varene vi kjøper selges i vår butikk på Mercursenteret i Nordre gate i Trondheim. Velkommen innom for en annerledes secondhand-opplevelse!

om_konsept_1

Visjon

Vår visjon er å gi secondhand lik status som nytt. Vi skal fjerne fordommene og bryte ned barrierene for å tørre å kjøpe secondhand. Det å kjøpe brukt er ikke forbeholdt spesielt interesserte. Du kan gjøre det, du også.

Misjon

Klesindustrien er verdens nest mest forurensende industri. Vår misjon er å gjøre noe med det. Ved å tilby et miljøvennlig alternativ til dagens fast fashion-kjeder, skal vi være med på å redusere energibruk og forurensning knyttet til klesproduksjon.

Mål

Målet er bli en kjede med butikker i flere av storbyene i Norge. Ønsker du en butikk i nærheten av deg?

Fortell oss hvor du befinner deg! Kanskje blir det nettopp i din by vi åpner neste butikk.

BUTIKK I DIN BY?

HISTORIE

Secondhand er genialt. Hvorfor er det bare en liten gruppe mennesker som synes det samme?

 

Dette spørsmålet stilte vi oss, og etter å ha grublet en stund, kom svaret. Hvorfor skulle de? Det finnes alt for få secondhand-butikker i Norge som ikke assosieres med bestemors gamle loft. Og derfra begynte ballen å rulle.

 

Første idé var å starte en bruktbutikk som selger alt mulig – alt fra klær og sko, til bøker, møbler og ting og tang. Ved nærmere undersøkelser falt valget på klær, sko og tilbehør. Det er enkelt å handle møbler på Finn.no, men klær og sko er vanskeligere. Man vil jo gjerne prøve først!

 

I juni 2016 ble selskapet Label Secondhand AS stiftet. Vi fikk inkubatorplass hos klimaorganisajsonen Climate-KIC, og mottok vår første pengestøtte på 50 000 NOK. Etter et halvt år med markedsresearch, planlegging og utvikling ble konseptet Sarah Panter til. I 2017 ble vi et team på to – hei Victoria!

 

I august 2017 holdt vi en todagers pop-up-butikk i 2. etasje på Bror Bar i Trondheim. Konseptet ble godt mottatt og interessen var stor. “Når kan vi besøke dere igjen?”, lød spørsmålene.

 

Nå har vi åpnet vår første butikk på Mercursenteret i Nordre gate, i Trondheim. Velkommen!

HVEM ER VI

team_image
Daglig leder
Sarah Elise Gjemdal

Bakgrunn innen markedsføringsledelse, økonomi og administrasjon.

team_image
Markedssjef
Victoria Richards

Bakgrunn innen bedriftsledelse og reiseliv. Medeier i turistbyrået The Norway Way.

I MEDIA

Meld deg på vårt nyhetsbrev

You don't have permission to register