loader image

SEND OSS EN MELDING

Navn (påkrevd)

E-post (påkrevd)

Subjekt

Melding

KONSEPT

Sarah Panter har et ønske om å gjøre secondhand-klær mer fristende. Ved å være selektive med hva vi tar inn i butikken, kan du som kunde alltid forvente å finne rene og pene klær som svarer til sesongene.

Panteløsningen vår gjør det enkelt å selge sine egne klær til butikken. Fun fact: Vi er den eneste klesbutikken i Norden som kjøper klær direkte fra kundene, med umiddelbar utbetaling. Vi kjøper klær, sko, vesker og tilbehør som er i god stand – det vil si hele og rene varer som noen andre kan få glede av. Vi setter en salgspris på det vi vil kjøpe, og gir en utbetaling på 25% av denne prisen – med én gang. Ta gjerne en titt i vår panteguide for å se hvordan det fungerer.

Alle varene vi kjøper selges i vår butikk i København fra og med 2020. Velkommen innom for en annerledes secondhand-opplevelse!

om_konsept_1

Visjon

I vår verden er det mer sexy å kjøpe secondhand enn å kjøpe nytt. Velkommen med på reisen!

Misjon

Klesindustrien er verdens nest mest forurensende industri, etter olje. Vår misjon er å gjøre noe med det.
Er du med?

Våre miljøtiltak finner du her.

Mål

Vi ønsker å gjøre vårt konsept tilgjengelig for så mange som mulig over hele verden.

BUTIKK I DIN BY?

HISTORIE

Secondhand er genialt. Hvorfor er det bare en liten gruppe mennesker som synes det samme?

Dette spørsmålet stilte vi oss, og etter å ha grublet en stund, kom svaret. Hvorfor skulle de? Det finnes alt for få secondhand-butikker i Norge som ikke assosieres med bestemors gamle loft. Og derfra begynte ballen å rulle.

Første idé var å starte en bruktbutikk som selger alt mulig – alt fra klær og sko, til bøker, møbler og ting og tang. Ved nærmere undersøkelser falt valget på klær, sko og tilbehør. Det er enkelt å handle møbler på Finn.no, men klær og sko er vanskeligere. Man vil jo gjerne prøve først!

I juni 2016 ble selskapet Label Secondhand AS stiftet. Vi fikk inkubatorplass hos klimaorganisajsonen Climate-KIC, og mottok vår første pengestøtte på 50 000 NOK. Etter et halvt år med markedsresearch, planlegging og utvikling ble konseptet Sarah Panter til. I 2017 ble vi et team på to – hei Victoria!

I august 2017 holdt vi en todagers pop-up-butikk i 2. etasje på Bror Bar i Trondheim. Konseptet ble godt mottatt og interessen var stor. “Når kan vi besøke dere igjen?”, lød spørsmålene.

5. oktober 2017 åpnet vår første butikk på Mercursenteret i Nordre gate, i Trondheim. Butikken holdt åpent til desember 2018, og stengte da dørene for godt på Mercursenteret som følger av renovering på kjøpesenteret.

Oktober 2020 åpner vi på nytt dørene – denne gang i København. Vi har endret navn til “Hello Good Buy”, og er klare for å ta nye markeder med storm!

HVEM ER VI

team_image
Daglig leder
Sarah Elise Gjemdal

Bakgrunn innen markedsføringsledelse, økonomi og administrasjon.

team_image
Markedssjef
Victoria Richards

Bakgrunn innen bedriftsledelse og reiseliv. Medeier i turistbyrået The Norway Way.

I MEDIA

Meld deg på vårt nyhetsbrev
You don't have permission to register